Main menu
Korup BadmintonOm træneren

Om træneren

Mit navn er Peter Christensen, og jeg er den nye senior træner i Korup. Jeg bor i Kerteminde med min kone og 2 børn. Jeg har en datter på 18 år, som går på Mulernes Legatskole i Odense, hvor hun er i gang med HF og en søn, som er 14 år og går på Kerteminde skole. I mit civile arbejde er jeg intern sælger/kunde service medarbejder, hvor vi sælger briller og solbriller til optikere i hele verden, hos et gammelt firma fra Korup, som hedder Frands Jensen, der ligger i Hjallese nu.

Jeg startede min aktive badmintonkarriere i Langeskov, da jeg var ca. 6 år, jeg spillede hele min ungdom i Langeskov, debuteret som 15 årig på deres 1. hold, som spillede i Fynsserien dengang. Som 20 årige flyttede jeg klub, til Kerteminde hvor jeg var med til at spille dem i Danmarksserien og tilbage i serie 1.

Min trænerkarriere startede op i Kerteminde, hvor jeg startede som ungdomstræner. Efter nogle år som ungdomtræner, blev jeg tilbudt at blive senior træner i Kerteminde. Efter 3-4 år som senior træner i Kerteminde henvendte Næsby sig, de ville høre, om jeg ville træne deres truppe 2, som var serie 2, det sagde jeg pænt ja tak til. Imens jeg var træner i Næsby, som jeg trænede 1 gang om ugen, kom Fjordager på banen om jeg samtidig ville træne dem 1 gang om ugen, og det ville jeg gerne. Efter 1 år der, lagde de sig sammen med Langeskov, så pludselig var jeg i 3 klubber, og det var for meget. Næsby tilbød mig at blive træner for hele deres senior afd. som dengang bestod af 4 hold fra Serie 2 til Danmarksserien, 2 gange om ugen så det takkede jeg ja til i stedet. Efter 7 år i Næsby syntes jeg, der skulle ske noget andet, så jeg sagde pænt farvel til Næsby og startede op i Herrested, som lå i Fynsserien, der rykkede vi op i Danmarksserien året efter og så ned året efter igen, jeg var 3 år i Herrested. Efter Herrested var det planen, at jeg ville have en lille pause fra badminton, men jeg blev kontaktet af Ringe som lige var rykket op i 3. division, og det kunne jeg ikke sige nej til, så der var jeg i 1 år. Efter Ringe kom jeg tilbage til Herrested, men var der kun i 2 mdr. Herefter blev vi enige om at stoppe samarbejdet, da der ikke var ret mange spillere tilbage, så de ville få mere gavn af at få sig en lokal træner.

Som I kan læse har jeg været lidt omkring, men det er over ca. 20 år. Jeg er glad og stolt over at have fået lov til at træne i klubber på forskellig niveau og plan lige fra Serie 2 til 3. division. Jeg har gået hjemme i sidste vinter og har savnet at komme i hallen, så da Korup kom på banen var det bare at hoppe med på vognen.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen og håber og tror, at vi får en god og sjov sæson med nogle gode kampe og med gang i hallen.

Peter

Kontakt

Korup Idrætsforening
Badminton
Korup Kultur- & Idrætscenter
Præstevej 12
5210 Odense NV
Konto. Nr. 6880 0004124821
CVR nr. 20020091

Links

Resultater

Sponsorer

  • Forza logo
  • Ketshop
  • Badmintonshoppen
  • Korup Bageri
  • Facebook